اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

حضرت امام خمینی (ره) از چه زمانی به حجاج پیام می‌دادند؟‌ ‌‌ ‌‌‌‌

همزمان با برگزاری حج، صفحه مجازی تاریخ ایران و جهان، خاطره‌ای از رهبر انقلاب درباره پیام امام خمینی(ره) به حجاج منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۷۹۹
 

به گزارش راهبرد معاصر؛ این روز‌ها حال و هوای سرزمین وحی، مکه مکرمه و مدینه منوره با ورود هزاران نفر از زائران بیت الله الحرام و حاجیان حج ابراهیمی از ملل مختلف و سراسر نقاط جهان، با پوشش و ظاهر مختلف، شور و معنویت خاصی به خود گرفته است. 

 

همزمان با برگزاری مناسک حج، صفحه مجازی تاریخ ایران و جهان از صفحات وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت  آیت الله خامنه‌ای، خاطره‌ای شنیده‌نشده‌ از رهبر انقلاب را پیرامون پیام بنیان گذارکبیر انقلاب به حجاجمنتشر کرد. در متن این پست آمده است:

 

«رهبر انقلاب: من یادم است که ایشان از قبل هم - یعنی سال ۱۳۴۱ - به حجاج پیام می‌دادند. بعد از آن مبارزات اولیه‌ی مربوط به انجمن‌های ایالتی و ولایتی، و بعد از آن‌که دولت انجمن‌ها را قبول کرد، فاصله‌یی شد. در این فاصله که بین زمستان تا فروردین بود، حادثه‌ی مدرسه‌ی فیضیه واقع شد، که فاصله‌ی تلخی بود؛ تحرک بود و تلاش بود و خطر، و ما نمی‌دانستیم که چه کار می‌خواهد بشود. من یادم است که یک شب به همراه مرحوم آقای شیخ علی حیدری نهاوندی - از شهدای حزب جمهوری اسلامی - و دو نفر دیگر خدمت امام رفتیم، تا پیشنهاد‌هایی که راجع به #حج به ذهنمان می‌رسید، با ایشان در میان بگذاریم.



یکی از پیشنهاد‌های ما این بود که به مناسبت موسم حج، خوب است پیامی از جانب ایشان صادر شود؛ اما ایشان گفتند که من نوشته‌ام! معلوم شد که ایشان برای حج اعلامیه نوشته‌اند و فرستاده‌اند. یعنی در سال ۱۳۴۱ که هنوز اول مبارزات بود و هیچ خبری نبود، ایشان آن مواقع اساسی دین را شناخته بودند و به آن اهمیت می‌دادند. ۱۳۷۰/۰۴/۲۳»

حضرت امام خمینی از چه زمانی به حجاج پیام می‌دادند؟‌ ‌‌ ‌‌‌‌‌



ارسال نظر